ЗСУ готуються знищити Кримський міст за тактикою НАТО: Експерт назвав ознаки

ЗСУ готуються знищити Кримський міст за тактикою НАТО: експерт назвав ознаки

Українські військові вже готуються повністю знищити незаконний Кримський міст. Таку думку висловив військовий аналітик Дмитро Снєгирьов в інтерв’ю ТСН.ua, передають Патріоти України.

"Те, що наразі відбувається, – це віддзеркалення подій першого етапу підготовки контрнаступу в Херсонській області. Себто Збройні сили України наразі зосереджені на знищенні систем ППО, які прикривають Кримський міст", – сказав він.

Так, експерт пригадав успішні атаки української сторони по системах ППО окупантів у Криму, зокрема знищення батареї С-400. Крім того, ЗСУ зараз активно атакують військову інфраструктуру росіян і передовсім – аеродроми.

"Тобто оті місця розташування авіаз’єднань окупантів, які прикривають безпосередньо Керченський міст... Створюються передумови для нейтралізації систем ППО, систем радіоелектронної боротьби, які унеможливлюють успішний характер завдавання ударів безпосередньо по самому Керченському мосту", – сказав Дмитро Снєгирьов.

Він додав, що Україна готується до "останнього удару", який збирається завдати за тактикою НАТО. "Збройні сили України в моменті нейтралізації Керченського мосту використовують тактику НАТО – каскадний характер планування операцій. Тому всі підстави для стриманого оптимізму є", – сказав військовий аналітик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...