ЗСУ ліквідували на Курщині "ціле стадо дивовижної дичини" (фото)

Бійці 21-ї бригади ЗСУ ліквідували у Курській області біля села Шептухівка багатьох найманців зі Шрі-Ланки, які воюють на боці Росії. Фото документів вбитих шріланкійців опублікували у телеграм-каналі підрозділу Khorne Group, передають Патріоти України.

"Можна довго сперечатися про доцільність або успіх Курської операції, але є одне цікаве спостереження, яке говорить саме за себе, - багато екзотичних воєвак у лавах російського війська свідчить про те, що особового складу правильного кольору і походження сильно поменшало. Наші бійці настріляли там ціле стадо дивовижної дичини", - йдеться у повідомленні.

"У землю Курщини вже лягли ганійці та нігерійці, які приїхали в Росію за довгим рублем. І ось настала черга шріланкіців... Їхній земний шлях закінчився біля села Шептухівка і назад додому вони не приїдуть ні тушкою, ні опудалом, так і згниють на радість голодним курським хробакам. Корисні росіянам ідіоти стали ідіотами марними. Чекаємо уродженців Північної Кореї. Курські собаки шикуються в чергу - помститися за з'їдених братів і сестер", - повідомили у підрозділі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...