ЗСУ ліквідували окупанта, який став зіркою кліпу популярного гурту

Збройні сили України ліквідували російського окупанта Дениса Степанова, якого прославив зрадник Юрій Бардаш, повідомляють Патріоти України.

Загарбник 2017 року з'явився у кліпі гурту "Гриби" на пісню "Между нами тает лед", продюсером якого був Бардаш. Він, нагадаємо, незадовго до початку повномасштабної війни втік до Росії і тепер співає там хвалебні оди окупантам і Путіну.

Кліп розпочинається з фрагменту інтерв'ю 1994-го року для передачі про підлітків 90-х, знятої у Сєвєродвінське. У ній Степанов розповідає свою дивну історію кохання, як він зрадив кохану і вона йому не пробачила.

Як пишуть пропагандистські Telegram-канали, окупант був родом з Ухти і служив помічником гранатометника стрілецького відділення.

Зазначимо, що Юрій Бардаш перед початком повномасштабної війни втік з України спочатку до Грузії. Згодом він вийшов у прямий ефір в Instagram, під час якого шокував своїми пропагандистськими заявами. Зокрема, він сказав, що Росія – "величезна територія з ресурсами та великою культурою, а потенціал цієї країни не зрівняється з жодною країною у світі". Тоді ж він висловив думку, що Україні варто здатися РФ, українських захисників він назвав "селянами, які коровам хвости крутили та нічого не розуміють у війні". Також він заявив, що "ми, рускіє люді, всі будемо разом великим, дружнім народом".

Згодом стало відомо що з Грузії Бардаш лісом тікав до Росії, де перебуває й донині й віщає маячню про те, що українці й росіяни "один народ", а Путіну побажав правити ще 15 років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...