ЗСУ можуть отримати від США реактивні снаряди GLSDB, - Politico

Українські військові можуть отримати від США високоточні реактивні снаряди малого діаметра наземного базування GLSDB. Їх анонсували ще минулого року. Про це пише Politico, передають Патріоти України.

Як зазначається, Сили оборони можуть отримати від США реактивні снаряди малого діаметра наземного базування GLSDB виробництва компанії Boeing. Що цікаво, такого озброєння ще навіть не існує в інвентарі американської армії. Проте Пентагон успішно випробовував нові снаряди для України. На полі бою вони повинні з’явитися вже в середу.

Перша партія реактивних снарядів буде адаптованих для ураження цілей на відстані близько 150 кілометрів. “Це дає їм (Силам оборони, - ред.) більш глибокий ударний потенціал, якого вони не мали, це доповнює їхній арсенал далекобійного вогню”, — сказав американський чиновник, з яким спілкувалися журналісти видання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник ЗСУ розповів, чим українські військові могли знищити "Ковровець"

неділя, 19 травень 2024, 22:28

Військовий експерт, льотчик-інструктор, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан припустив, що ЗСУ могли знищити ворожий тральник "Ковровець" у окупованому Криму балістичною зброєю, передають Патріоти України. Полковник запасу зазначив, що окупанти заявили,...

Президент Ірану загинув у авіакатастрофі - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 22:14

Президент Іранської Республіки Ібрахім Раїсі загинув внаслідок авіакатастрофи. Про це повідомляє видання N12, посилаючись на свої обізнані джерела, передають Патріоти України. За даними журналістів, смерть Ібрахіма Раїсі вже підтвердили західні співроз...