ЗСУ накрили цілий батальйон окупантів на Донбасі: Арестович поділився подробицями

У Російській Федерації 155-та бригада морської піхоти тихоокеанського флоту Росії поскаржилася на величезні втрати на Донбасі. Як виявилося, вони намагалися налякати українських захисників, проте зробити цього їм не вдалося. Російські окупанти буквально потрапили у пастку ЗСУ, зазначають Патріоти України.

Як детальніше розповів радник ОП Олексій Арестович у бесіді з російським юристом Марком Фейгіним, раніше ця бригада була задіяна в Маріуполі, де вона дуже сильно "вигребла" від захисників українського міста. Після цього її "відкотили" - вона поповнювала свою боєздатність.

"Зараз за даними джерел у підрозділу від 30% до 70% безповоротних втрат. Після наступу на Донбасі росіяни сказали, що в бригаді загинули більше бійців, ніж у першій Чечні. А в першій Чечні загинули 63 людини вбитими. Ну якщо тут більше, то 64 мінімум. Але з того часу пройшло ще 5 діб і вони написали колективний лист губернатору, що, мовляв, "розберіться з нашими полководцями", а це для будь-якої армії є не доброю ознакою", - розповів Арестович.

За його словами, через два дні російські бійці отримали відповідь від губернатора, в якій він вказав, що "втрати перебільшені, просто ми жорстко наступаємо". "А суть наступу в чому? На початку вони (росіяни - ред.) на радощах проскочили наші перші позиції, чекаючи, що "укроп здригнеться і побіжить", а "укроп" не здригнувся і не побіг! Тому вони заскочили ближче до Павлівки і все постачання і вивезення поранених і все інше йде в коридорі з наших двох посадок", - розповіді Арестович.

Зараз втрати росіян біля Павлівки налічують сотні людей, додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...