ЗСУ остаточно залишили центр міста: Захисники Бахмуту зайняли нові позиції на захід від залізниці, - журналіст (відео)

Житловий масив у західній частині Бахмута

Журналіст Юліан Репке пише, що українські захисники відійшли на захід від залізничного полотна, а російським силам залишилося пройти близько 2 км до західних кордонів Бахмута.

Українські захисники в Бахмуті залишили останні утримувані позиції в центрі міста і відійшли на захід від залізничного полотна. Про це 23 квітня повідомив журналіст німецької газети Bild Юліан Репке.

За його словами, російські солдати вже рушили на захід від залізничних колій і схоже продовжують наступ.

Ріпке також опублікував кілька відео з місця подій, а також карту з позначенням захоплених окупантами території Бахмута. Проте журналіст зазначає, що якщо будівля на кадрах була ним вірно ідентифікована, то під контролем ЗСУ залишилося близько 2 км міста.

"Якщо будівля справді знаходиться під російським контролем, то силам вторгнення залишилося пройти менше ніж 2 км, перш ніж вони досягнуть західного адміністративного кордону Бахмута", — написав він.

Також Репке написав, що на одному з відео при сильному збільшенні можна помітити прапор ПВК "Вагнер" на будівлі, розташованій у західній частині Бахмута. Однак чітко розглянути не можна, тому він не впевнений, що будівля під контролем найманців.

"Не впевнений, але це схоже на те, що Вагнер поставив свій прапор на відомій висотній позиції української армії у західному Бахмуті. Чи це оптичний обман через погане освітлення?" — пише журналіст.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Маневреність" ворогам не допомогла: Окупантів залишили "без колес" на Бахмутському напрямку (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:39

Бійці Державної прикордонної служби України "викладають" практичні уроки піхоті РФ, яка взяла за звичку добиратися до лінії фронту мотоциклами. Про таку хитрість ворога раніше згадували у 92-й окремій штурмовій бригаді, передають Патріоти України. Як п...

Журналіст Роман Цимбалюк пояснив, чому не варто сміятися з російських ток-шоу

субота, 27 квітень 2024, 22:27

Над пропагандистами та їхніми заявами не варто сміятися, оскільки до погроз, які лунають на мільйонну аудиторію, слід ставитися дуже уважно. Таку думку висловив журналіст Роман Цимбалюк в інтерв’ю «Главкому», передають Патріоти України. Журналіст не по...