ЗСУ показали свої новітні танки Т-64БВ 1К, модернізації 2022 року (відео)

В ЗСУ повідомили про наявність на озброєнні танків під індексом Т-64БВ 1К модернізації 2022 року. Дані танки є рідкісною моделлю, ймовірно, саме тому про них так довго мовчали у ЗМІ.

У 2022 році техніка отримала повний пакет модернізації та вже може похизуватись: новими приладами спостереження, прицілювання, сучасними засобами навігації та зв’язку по стандартам НАТО, покращеною бронею та захистом паливних баків, 12,7-мм кулеметом НСВТ.

Важливою зміною також є заміна старих радіостанцій на нові цифрові, що дозволяє розширити операційну дальність управління до 500 кілометрів. Такою танк отримав таємничий двигун потужністю 840 к.с.

Зі слів військових, танк Т-64БВ 1К модернізації 2022 року використовується зокрема у форматі «їздить і стріляє», тобто для ведення вогню по окопам та бліндажам ворога.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...