ЗСУ показали свої новітні танки Т-64БВ 1К, модернізації 2022 року (відео)

В ЗСУ повідомили про наявність на озброєнні танків під індексом Т-64БВ 1К модернізації 2022 року. Дані танки є рідкісною моделлю, ймовірно, саме тому про них так довго мовчали у ЗМІ.

У 2022 році техніка отримала повний пакет модернізації та вже може похизуватись: новими приладами спостереження, прицілювання, сучасними засобами навігації та зв’язку по стандартам НАТО, покращеною бронею та захистом паливних баків, 12,7-мм кулеметом НСВТ.

Важливою зміною також є заміна старих радіостанцій на нові цифрові, що дозволяє розширити операційну дальність управління до 500 кілометрів. Такою танк отримав таємничий двигун потужністю 840 к.с.

Зі слів військових, танк Т-64БВ 1К модернізації 2022 року використовується зокрема у форматі «їздить і стріляє», тобто для ведення вогню по окопам та бліндажам ворога.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...