ЗСУ потужно вдарили по Токмаку: Окупанти запустили мобільні крематорії, - Генштаб (відео)

Артилерія ЗСУ

За добу, що минула, підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах більше 20 населенних пунктів на Луганщині та Донеччині, у тому числі Бахмута, Мар’їнки, Соледара.

За даними Генштабу ЗСУ, ворог завдав 23 авіаційних та 4 ракетних удари, 2 з яких — по цивільних об’єктах Харкова. Також ворог здійснив 78 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. У тому числі й по житлових кварталах, є загиблі серед мирного населення. Вівся вогонь й по прикордонній Сумщині — ворог застосував міномети.

У ранковому зведенні уточнили інформацію щодо удару по ворогу в районі Токмаку Запорізької області, який Сили оборони завдали 14 грудня. Повідомляється про знищення до 10 одиниць військової техніки різного типу та пораоення близько 180 військовослужбовців ворога. А у Лазурному Херсонської області було знищено до 30 окупантів.

«Відзначається робота російських мобільних крематоріїву у місті Токмак. З метою поповнення поточних втрат окупантів продовжується агітація військовослужбовців строкової служби на службу за контрактом. Зокрема, такі процеси тривають у підрозділах 1-ї танкової армії західного військового округу», — додали у Генштабі.

Авіація Сил оборони завдала 22 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 3 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника. Було збито два БпЛА типу «Орлан-10».

А підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 5 пунктів управління, 4 райони зосередження особового складу противника, 6 артилерійських позицій, 2 склади боєприпасів, а також склад пально-мастильних матеріалів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...