ЗСУ ще не розпочали повноцінний контрнаступ: Британський адмірал звернув увагу на деякі деталі

Україна ще не почала контрнаступ повною мірою, прив'язувати її до термінів несправедливо. Про це заявив глава Збройних сил Великої Британії Тоні Радакін, повідомляють Патріоти України із посиланням на допис журналіста The Guardian Дена Саббаха у Twitter.

Він описав українську стратегію як "морити, розтягуватися і бити", щоб поступово розбити російські оборонні лінії. "Несправедливо спекулювати або прив'язувати Україну до термінів. Контрнаступ ніколи не був одиничним актом, також є економічний і дипломатичний", - додав він.

За словами Радакіна, за останні кілька тижнів Україна зайняла більше позицій, ніж Росія за останній рік. Водночас російська армія настільки слабка, що не має сил для значного контрнаступу - за 18 місяців боїв вони втратили близько 2000-2500 танків.

Також він відзначив, що українські бійці ефективно використовуть ракети "Storm Shadow". Попри те, що ті є достатньо складними, вони перемагають російську протиповітряну оборону.

Журналіст BBC Джеймс Ландейл у Twitter цитує інші заяви Радакіна. Той заявив, що ЗСУ поки що не прорвали оборонні лінії. "Ми очікуємо, що Україна приверне частину сил другого ешелону, які вона має", - сказав він. Також окупанти мають дуже ефективні лінії оборони та щільність мінних полів. Серед інших проблем він назвав відсутність прикриття з повітря та те, що Україна не отримала всю необхідну техніку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...