ЗСУ увійшли в село Новомайорське біля Вугледара (карта)

Контрнаступ ЗСУ успішно триває у Донецькій області, а Силам оборони вдалося зайняти нові позиції в населеному пункті Новомайорське. Про це у своєму Twitter повідомив журналіст видання Bild Юліан Рьопке, передають Патріоти України.

За його словами, ЗСУ успішно просуваються в районі населеного пункту Новомайорське. Контрнаступ призвів до того, що Сили оборони зайняли перші будівлі у селі. "Українська армія просунулася до околиць Новомайорського та захопила перші чотири будівлі", - йдеться у публікації німецького журналіста.

Варто зазначити, що Генеральний штаб ЗСУ та командування Східного угруповання військ на момент публікації матеріалу офіційно не коментували просування Сил оборони в районі Новомайорського. На онлайн-мапі аналітичного проекту DeepState населений пункт Новомайорське перебуває у статусі окупованого. Поблизу його околиць, як зазначають фахівці, проходить лінія фронту.

Населений пункт Новомайорське розташований в майже 23 кілометрах (автомобільне сполучення - ред.) на захід від Вугледара, який російські війська продовжують штурмувати.

Про успіхи ЗСУ в районі Новомайорського також інформує OSINT-розвідник Intelligence NFA у соцмережі Twitter. В повідомленні йдеться про те, що Сили оборони форсували річку Шайтанка біля села і наразі ведуть там бойові дії з російськими військами та проросійськими бойовиками "ДНР".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...