ЗСУ в процесі забезпечення великої перемоги на Херсонщині, вона не буде останньою... Перемир'я означатиме порятунок держави-агресора, - ISW

За останні 24 години українські війська просунулися до 7 км на північному заході, заході і півномучному сході від Херсону

Визволителі України володіють ініціативою і перебувають в процесі забезпечення великої перемоги в Херсонській області, вважають в Інституті вивчення війни (ISW).

"Україна володіє ініціативою і перебуває в процесі забезпечення великої перемоги в Херсоні. Припинення вогню надасть Кремлю паузу, якої він відчайдушно потребує для відновлення російських сил. Велика українська перемога, що триває в Херсонській області, не буде останньою".

Українські військові офіційні особи та геолокаційні кадри з соціальних мереж підтверджують, що за останні 24 години українські війська досягли успіхів на північний захід, захід і північний схід від міста Херсон і просунулися до 7 км в деяких районах.

Росіяни поки що відходять відносно організовано, і українські війська досягають очікуваних успіхів, не розбиваючи російські сили, як це було під час харківського контрнаступу.

Українські удари з серпня успішно зруйнували російські лінії постачання на західному (правому) березі, що змусило російські війська відступити і дозволить звільнити Херсонську область до річки Дніпро в найближчі дні або тижні.

"Виведення російських військ займе певний час, і бої триватимуть по всій Херсонській області, оскільки українські війська просуваються вперед і стикаються з заздалегідь підготовленими російськими оборонними лініями, особливо навколо міста Херсона", - підкреслюють аналітики ISW.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не треба соромитися цього слова": Скабеєва відверто визнала, що вона пропагандистка (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:59

Російська пропагандистка Ольга Скабеєва несподівано розговорилася з приводу своєї роботи на кремлівський режим. Зокрема, виступаючи на форумі Курс молодого бійця. Інформаційний фронт, вона визнала, що займається «агресивним нав’язуванням» позиції свого...

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...