ЗСУ вдарили модернізованою ракетою: Експерт розповів про наслідки влучання по Кримському мосту

Удар по Кримському мосту був нанесений модернізованою ракетою С-200, мінімум один прогін мосту був знищений. На думку військового експерта Павла Нарожного, судячи з опублікованих відео, на Кримському мосту було декілька місць, з яких йшов чорний дим, - це означає, що влучання були, передають Патріоти України.

"Це якісь модернізовані ракети С-200 і ми не знаємо їхні характеристики. Але попередньо, це ракета з боєголовкою 150-200 кілограмів, летить вона по якійсь квазібалістичній траєкторії, тобто це не крилата ракета, вона летить на висоті до кілометра", - сказав експерт в ефірі телемарафону.

Він вважає, що це доводить величезні проблеми у російської системи ППО для збиття таких ракет. На думку експерта, вага боєголовки ракети у 200 кілограмів - це не так багато у порівнянні, наприклад, з німецьким Taurus, проте ракети "роблять свою справу".

"Я більш ніж впевнений, що мінімум один прогін на мосту був знищений і сподіваюсь, що це був залізничний прогін, бо насправді автомобільні не такі важливі, бо залізницею ворог доставляє боєприпаси, особовий склад і все, щоб вести війну", - додав експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...