ЗСУ вперше вийшли на критичну лінію російської оборони "зуби дракона", - CNN (відео)

CNN геолокував відео, опубліковане російськими соцмережами, на якому видно, що українські війська вперше з’явились на одній із найпотужніших оборонних ліній Росії «зуби дракона» на півдні України, повідомляють Патріоти України.

За даними CNN, відео було знято у районі на схід від сіл Нове та Харківське Запорізької області.

Повідомляється, що відео, зняте з позицій російських військових, показує, як українська військова техніка рухається полем, прямуючи до канави перед великим рядом «зубів дракона» — бетонних та арматурних пірамід, які служать значною перешкодою для танків.

CNN повідомляє, що незрозуміло, що саме відбувається на відео. Українські джерела стверджують, що так війська перевіряють здатність машини пройти через «зуби дракона», а проросійські канали заявляють, нібито це «жертва одного з їхніх ударів».

Зазначається, що здатність українських військ відтіснити російські війська за їхню лінію «зубів дракона» є чітким показником успішності контрнаступу. Проте агенція наголошує, що лінія оборони становить значну перешкоду, шлях подолання якої українські війська мають знайти в «найближчі дні, тижні та місяці».

«Зуби дракона» — це оборонні лінії армії РФ, які вони встановили на тимчасово окупованих територіях України. Вони викладені в три глибоких ряди, по обидві сторони бетонних ліній російські війська також вирили величезні протитанкові рови.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...