ЗСУ здатні дійти до Москви: Аналітик спрогнозував терміни завершення війни з РФ

ЗСУ здатні дійти до Москви: аналітик спрогнозував терміни завершення війни з РФ

Війна в Україні проти РФ може закінчитися до кінця року. Вже скоро можливий перелом у війні. Про це Дмитру Гордону розповів російський експерт - доктор історичних наук, політичний аналітик Валерій Соловей, передають Патріоти України.

За його словами, армія України має достатньо військово-технічного потенціалу, щоб "дійти до Москви", але не буде цього робити.

"У цьому немає жодного сенсу, і ви розумієте, що на те є дуже серйозні причини, пов'язані не лише з позицією України, а й з позицією зокрема тих країн, які є союзниками та спонсорами України", – пояснив Соловей. Він "схильний думати, що до кінця цього року ми побачимо воєнну визначеність".

"Я розраховував, що воєнний перелом визначиться навесні, та не тільки я - багато хто, але тепер зрозуміло, це переноситься на літо й частково на осінь... Я думаю, що у будь-якому разі до кінця цього року (можливе завершення війни - Ред.)…", - такий прогноз дав співбесідник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...