ЗСУ змінюють стратегію під майбутні F-16, - аналітик Bild

ЗСУ змінюють стратегію на фронті під майбутні F-16, концентруючись на знищенні російської ППО. Про це пише аналітик Bild з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке, коментуючи нещодавні відео знищення в Україні російського ЗРК "Бук-М2" і радіорелейного комплексу зв'язку Р-416ГМ "Граніт-М", передають Патріоти України.

Раніше ЗСУ також атакували кілька комплексів С-300 і С-400, зокрема в Криму і прикордонних областях Росії. "На думку Рьопке, майже щоденні удари по російській ППО - частина нової стратегії України, розрахованої на прибуття винищувачів F-16 на фронт восени або взимку. Для Києва знищувати російську ППО зараз важливіше, ніж утримувати невеликі села в Донбасі. Якщо в України з'явиться перевага в повітрі, їх можна буде звільнити", - пише видання.

Як розповів Bild екс-глава оперативного штабу Міноборони ФРН Ніко Ланге, Україна ретельно і систематично готує використання своїх Су-24 з британськими і французькими крилатими ракетами, а також застосування F-16. Для цього вона використовує диверсійні та спеціальні операції, а також високоточну зброю для знищення російських радарів, систем повітряного спостереження і протиповітряної оборони.

Водночас Рьопке вказує на слабкі сторони нової стратегії ЗСУ. "По-перше, у Росії сотні систем ППО. На даний момент знищено максимум третину з них. По-друге, остаточного терміну і плану введення в бій F-16 досі немає", - зазначає Bild.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Такого я не бачив ніколи, ці хлопці серйозно підготовлені": російський пропагандист розповів про бій російських окупантів з "британським спецназом" під Часовим Яром

четвер, 27 червень 2024, 19:15

Російський військкор Семен Пєгов, якого цитує пропагандистське видання з невизнаного Придністров'я, запевнив, що був на позиціях, вів пряму трансляцію, а вояки ЗС РФ нібито впоралися з іноземними спецами. Як повідомляє видання "ZOV Приднестровье", на Д...

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

четвер, 27 червень 2024, 19:01

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...