ЗСУ знищили колону "вагнерівців", котрі поспішали на допомогу оточеним в Балаклії спецпідрозділам Росгвардії (відео)

Рушили на допомогу башкирському та самарському СОБРу, але не встигли й самі потрапили в халепу. ЗСУ знищили під Балаклією на Харківщині угрупування так званих "вагнерівців", передають Патріоти України.

Відео розбитої колони техніки виклав у своєму телеграм-каналі український журналіст Денис Казанський. Зазначається, що окупанти ліквідовані ЗСУ в Харківській області.

Місцеві телеграм-канали наводять деякі деталі цього інциденту. Ймовірно, "вагнерівці" поспішали на допомогу оточеним у Балаклії підрозділам російського СОБРу, але не встигли й потрапили в засідку.

Зі слів полонених окупантів, відомо, що 3-4 вересня у районі Балаклії відбулася чергова ротація російських військ. З лінії зіткнення пішли мотострілки, а їхнє місце зайняли пошарпані частини "ЛДНР", два "кадирівські" загони, в другій лінії розмістилися зовсім свіжі підрозділи Росгвардії, що прибули з рф. У самій Балаклії також перебували росгвардійці та два підрозділи СОБРу із Самарської області та Башкирії.

Також повідомляється, що наразі загарбники тягнуть до Балаклії резерви звідусіль. Але неефективне російське командування постійно змінєю накази, через що військові і техніка рф їздять дорогами туди-сюди, що дає змогу ЗСУ їх у цей час "демілітаризувати".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чекаємо на реакцію диктатора? Лавров несподівано порівняв Путіна із віслюком (відео)

четвер, 16 травень 2024, 13:40

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров, відповідаючи на питання журналістів щодо поїздки диктатора Володимир Путіна до Китаю, порівняв останнього із віслюком, а російську делегацію назвав – «ввічливими людьми». Про це пишуть росЗМІ, п...

У супроводі двох поліцейських: Влад Яма здивував несподіваною заявою про своє "повернення" (фото)

четвер, 16 травень 2024, 13:28

Танцівник і хореограф Влад Яма, який від початку повномасштабної війни виїхав до США і більше не повертався в Україну, здивував несподіваною заявою про своє «повернення». Він опублікував у сторіс в Instagram знімок, на якому зображений біля поліцейсько...