ЗСУ знищили російську машину комплексу РЕБ Борисоглєбськ-2 (відео)

Знищення російської машини комплексу РЕБ Борисоглєбськ-2 (Фото:t.me/ukr_sof)Сили спецоперацій ЗСУ знищили машину комплексу РЕБ Борисоглєбськ-2. Про це йдеться у повідомленні ССО у Telegram у середу, 10 квітня, передають Патріоти України.

У повідомленні сказано, що «жирну» ціль оператори 3-го полку ССО виявили під час розвідувальних дій на Донецькому напрямку. Нею виявилася машина зі складу автоматизованої станції перешкод Р-378Б комплексу радіоелектронної боротьби Борисоглєбськ-2. За допомогою ударного БПЛА ціль було знищено.

У ССО розповіли, що Борисоглєбськ-2 — російський комплекс радіоелектронної боротьби. Використовується для придушення супутникового звʼязку, радіонавігаційних систем, створення перешкод у різних діапазонах. На озброєнні російської армії - з 2013 року, з 2014-го застосовується противником у війні проти України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Довершення погрому головної авіабази ворога у Криму: Аеродром Бельбек другу ніч поспіль атакували ракети

четвер, 16 травень 2024, 7:34

Дехто з експертів напередодні вангували, що Бельбекскій аеродром, як такий, повністю розгромлений. Імовірно трохи випередили час, жирних цілей залишилося і на цю ніч. Цієї ночі знову на аеродромі Бельбек в окупованому Криму виникла пожежа, повідомляють...

Народні прикмети на 16 травня

четвер, 16 травень 2024, 7:05

Православна церква України 16 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Феодора Освяченого і єпископа Олександра Єрусалимського. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Тимофія і Мавру. У народне свято 16 травня наші предки збирали се...