ЗСУ звільнили Сторожеве на Таврійському напрямкк: Морська піхота покромсала окупантів

ЗСУ розвиває успіх на межі Донецької та Запорізької областей, звільнивши звільнили черговий населений пункт на південному заході Донеччини, при цьому знищено близько 50 терористів РФ, чотирьох взяли в полон. Селище Сторожеве було окуповане з березня 2022 року. До райцентру, Волновахи, звідси менше 9 км.

"Дякуємо 35 окрема бригада морської піхоти ім.контр-адмірала Михайла Остроградського Далі буде...", - повідомили в пресцентрі Сил оборони таврійського напрямку.

Щоб зупинити подальше просування ЗСУ на цьому напрямку, вздовж річки Мокрі Яли, окупанти напередодні підірвали дамбу біля Старомлинівки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...