Зупинятися не планує: Американка збільшила груди на сім розмірів, щоб стати секс-лялькою, і шокує людей (фото)

27-річна американка, яка проживає в Лос-Анджелесі, витратила 75 тисяч доларів на пластичні операції, щоб бути схожою на секс-ляльку. Про це повідомляє Daily Mirror, передають Патріоти України.

Сафайр Сейнт збільшила собі груди, скоригувала форму носа, встановила філери і зробила ін’єкції ботоксу. Крім того, жінка регулярно відвідує сеанси гіпнозу, щоб зробити себе дурнішою.

“Завдяки їм я так змінилася. Всі мої друзі і родичі помітили, якою дурною я стала”, – розповіла вона. Сейнт стверджує, що мріяла стати секс-лялькою все життя. Першу пластичну операцію оплатив її 76-річний чоловік. Після розставання з коханою чоловік все одно продовжив спонсорувати її перевтілення.

На нові операції американка заробляє наданням ескорт-послуг. На досягнутому Сейнт зупинятися не планує – в майбутньому вона хоче збільшити собі сідниці, змінити форму носа, а також видалити ребра.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...