"Зустрічатимуть із квітами... Москву можна взяти за добу": Екс-депутат Держдуми спрогнозував, як Путін втратить владу (відео)

Ілля Пономарьов

Ілля Пономарьов заявив, що росіяни зустрічатимуть із квітами будь-кого, хто має силу і хто проти Путіна. І це, на його думку, вже довів заколот Пригожина.

Колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов заявив, що Москву можна взяти за добу. Про це стало відомо з його інтерв'ю з Олесею Бацман.

Як зазначив екс-депутат РФ, росіяни зустрічатимуть із квітами будь-кого, хто має силу і хто проти Путіна.

"Легіон "Свобода Росії" вони будуть зустрічати, і вони його зустрічали також у Бєлгороді, як зустрічали в Ростові Пригожина. Це була просто дзеркальна ситуація. Це факт і це добре..." — заявив опозиціонер.

Крім того, він зазначив, що росіяни не чинитимуть опору навіть атаці на столицю.

"Я тобі кілька разів в інтерв'ю говорив, що Москву можна взяти за добу і ніхто не чинитиме опору, і ти недовірливо хмикала. Зараз наочно продемонстрували, що ми мали рацію. Справді, особливо якщо робити це по-справжньому", — заявив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...