Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року, - DeepState

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.

▶️ Старобільський відтинок — ворог проводить штурмові дії в Кислівці та Котлярівці. Як результат, Котлярівка окупована противником. Тривають зіткнення східніше Тернів та у Серебрянському лісництві, Сили Оборони відновили контроль над частиною позицій в сірій зоні.
▶️ Бахмутський відтинок — ворог атакує Часів Яр з боку Богданівки та продовжує штурмові дії в Іванівському та північніше Кліщіївки. Суттєвих змін не зафіксовано.
▶️ Донецький відтинок — ворог окупував Архангельське та посадки східніше. Крім того, всі адмінмежі Очеретиного у червоній зоні, так як до цього не було підтвердження, що ворог зумів закріпитися біля будівлі школи. Кацап проводить наступальні дії в бік Новопокровського, має частковий успіх. Аналогічна ситуація південніше Первомайського та східніше Уманського. Біля останнього відновилися штурми з технікою та купою десанту на ній. В Красногорівці тривають бої за місто, ворог продовжує займати по клаптику населений пункт. В Урожайному Сили Оборони продовжують відбивати атаки, а ворог нарощує своє угрупування в тому районі.
▶️ Запорізький відтинок — тривають бої в Роботиному та східніше села. Поки важко зрозуміти точну обстановку в тому районі, бо все дуже динамічно.
▶️ Таврійський відтинок — в квітні Силам Оборони вдалося дещо розширити плацдарм у Кринках. Ця зміна і відображена як уточнення.
Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Китай однозначно хоче, щоб Путін зберіг загарбані в Україні землі, - Ольга Лень

неділя, 19 травень 2024, 0:30

"Держдума, виявляється, працювала в авральному режимі, щоб Путін поїхав до Китаю з новим урядом. Тому що на поклін до зовнішнього управлінця треба приїжджати підготовленими", - пише журналістка Ольга Лень у своїй колонці, передають Патріоти України, та...

"Монументальність" Зеленського та ігнор будь-якої критики чи зауважень можуть спричинити набагато катастрофічніші наслідки, ніж те, що було досі, - журналіст

неділя, 19 травень 2024, 0:21

"Я не порушуватиму тут проблему виборів, аби не виглядати жертвою кремлівського ІПСО. Хоча найкращою відповіддю на питання легітимності/нелегітимності Зеленського був би висновок Конституційного суду. Але ні в Офісу, ні в депутатів монобільшості руки д...