Зведення на фронті станом на кінець доби 18 січня 2024 року, - DeepState

▶️ Біломосковський, Сіверський та Білгородський відтинки — без змін.

▶️ Сватівський відтинок — біля Орлянки ворог відбив частину позицій. Східніше Табаївки ворог прорвав позиції однієї з бригад ТрО, ситуація уточнюється. Кацапи проводили наступальні дії східніше Тернів, змін не зафіксовано.

▶️ Бахмутський напрямок — противник практично захопив Веселе, крайня лінія ворога у селі на доуточненні. Крім того, уточнюємо обставини втрати позиції та спроб їх відбити. Кацапи намагалися покращити тактичне положення біля Кліщіївки, успіху не мали.

▶️ Авдіївський відтинок — важкі останні дні для Авдіївки. Ворог 17 і 18 січня завдав майже 100 ударів КАБами по місту. Тривають зіткнення у Степовому, піхота ворога намагалася закріпитися на північних околицях села, але бійці Сил Оборони завдали суттєвих втрат противнику. Південніше Авдіївки вкрай важка ситуація, підари просунулися західніше дачного поселення "Виноградники", а також проводили штурмові дії на "Царську охоту" та сусідні позиції. Ситуація невідома. Кацапи продовжують тиск з Мар'їнки на Георгієвку та проводять штурмові дії з півночі та півдня Новомихайлівки, намагаючись взяти село в кліщі.

▶️ Бердянський відтинок — без змін.

▶️ Запорізький відтинок — без змін.

▶️ Таврійський відтинок — в Кринках ситуація не така кольорова, як малюють. Кацапи лізуть піхотою та максимально вбивають нашу логістику.


Аналітична записка. Знову наступаємо на ті самі граблі. Знову ті самі проблеми та помилки. Комунікація…


Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...