Зведення на фронті станом на кінець доби 23 березня 2024 року - DeepState

▶️ Біломосковський, (https://deepstatemap.live/) Сіверський та Білгородський відтинки — досі тривають сутички в прикордонних районах, хоч їх інтенсивність значно спала. Ворог у відповідь вирішив КАБами бити по Сумщині та Чернігівщині.

▶️ Сватівський відтинок — ворог продовжує штурмові дії біля Тернів, Ямполівки та у Серебрянському лісництві. Противник мав успіхи пн-сх точки 81.5.
▶️ Бахмутський відтинок — кацапи проводять масовану атаку на великій ширині смуги зіткнення. Ворог має успіхи біля Часового Яру та Іванівського. Подібний розвиток ситуації погіршує оперативну обстановку довкола міста.
▶️ Авдіївський відтинок — тривають важкі бої в Бердичах, противник хоче захопити вулицю, яка йде паралельна тій, яку вони зайняли раніше. Кацапи зайняли основну частину Орлівки і через тростини намагаються наскоком зайти південніше Семенівки. Біля Тоненького ситуація суттєво погіршилася, південніше села нема зв'язку з позиціями, відповідно встановити точну ЛБЗ в тому районі поки що неможливо. У Первомайському та біля Невельського тривають накати ворога з метою покращити тактичне положення. Південніше Красногорівки (М) ворог закріпився і продовжує штурмові дії в бік міста. Так само важко в Георгіївці, біля Побєди та північніше Новомихайлівки, де пі**ри ніяк не можуть заспокоїтися, продовжуючи посилати живу силу на смерть. Інформація про 4-км просування ворога біля Вугледару є фейком ідіотів.
▶️ Бердянський відтинок — біля Урожайного тривають важкі бої за посадку біля села, більшість накатів вдалося відбити, але противник не полишає спроб закріпитися там. Біля Старомайорського кацапи мали частковий успіх.
▶️ Запорізький відтинок — у Роботиному ворог поніс великі втрати у школі. Пд-зх і Зх Вербового кацап активно намагається відкинути Сили Оборони із зайнятих у минулому році позицій. Бої тривають.
▶️ Таврійський відтинок — без змін.

Аналітична записка. Незважаючи на певну стабілізацію фронту на початку місяця, ворог останні 10 днів проводить велике число накатів та банзай-атак, перед цим рясно поливаючи позиції Сил Оборони ФАБ/КАБами. Останні стали для кацапа чудо-зброєю, яка приносить результати і практично не має контрзаходів. Паралельно з шаленим тиском ворога, триває оптимізація та покращення деяких армійських процесів. Як то кажуть — добра ложка до обіду, тепер через помилки допущені у другій половині 2023-го року, Сили Оборони змушені нести втрати як у людях, так і в території. Ворог залучає широкий потенціал в живій силі, який поступово виснажує наявні у нас ресурси. Поки партнери переживають за нафтові заводи та татджикських терористів, ситуація на фронті погіршується.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гори російських трупів: Захисники Роботиного на Запоріжжі показали, як окупанти начебто взяли ключовий український плацдарм на Мелітопольському напрямку (відео 16+)

четвер, 9 травень 2024, 8:30

Загарбники неодноразово брали на словах це селище, котре селить окупантам як кістка в горлянці посеред ключової смуги "лінії Суровікіна". Воїн 118-ї механізованої бригади ЗСУ показує трупи російських солдатів в одному з будинків поблизу школи у селі Ро...

Народні прикмети на 9 травня. Побалуйте дітлахів - день Миколая Весняного спонукає до цього не менш Зимового

четвер, 9 травень 2024, 7:05

Православна церква України 9 травня за новим стилем відзначає перенесення мощей Миколая Чудотворця. У народі це свято відоме як Миколай Весняний або Миколай Літній. За старим стилем у свято сьогодні вшановують праведну Глафіру Амасійську. На Миколая Чу...