Зведення на фронті станом на кінець доби 23 грудня 2023 року, - DeepStateUA

Біломосковський, Сіверський та Білгородський відтинки — без змін.

Сватівський відтинок — ворог не полишає спроб закріпитися в Синьківці, бої тривають. Біля Іванівки продовжуються жорсткі суто піхотні бої. Ворог мав значні успіхи на схід від Тернів. Спроби наступати на позиції Сил Оборони тривають. Важка ситуація в Серебрянському лісництві, ворог наступає біля ЛЕП та південніше неї.

Бахмутський напрямок — У Білогорівці (Л) кацапи намагаються покращити своє тактичне положення біля річки. Уточнено район Спірного, позиції вдалося повернути ще восени. Ворог проводить активну наступальну операцію, ціллю якої є Часів Яр. В Богданівці ворог зумів просунутися на 300-500 метрів в глибину села. Північніше села кацапи сильно закріпилися в посадках. За попередньою інформацією, на кладовищі та біля нього ворог не зумів закріпитися та відійшов. Багато кацапів накопичуються біля мототреку для продовження наступальних дій. Біля Хромового проведено уточнення — там наші позиції все ж таки тримаються. Паралельно ворог посилює тиск на Іванівське по трасі та з дачних поселень.

Авдіївський відтинок — ворог активізувався між залізниць, ціль логічна — підійти поближче до Очеретиного. Кожен день ворог заходить в Степове і кожен день отримує на горіхи. При цьому всьому, піхота противника не відмовляється піти на утилізацію. Важка ситуація була на АКХЗ 22 грудня, але, за попередніми даними, масований штурм вдалося відбити. Новин по зміні фронту від ДФС до Зеніту не надходило. Ворог хоче і пробує закріпитися на перехресті посадки південніше Сєверного. Кацапи продовжують наступати в середину Первомайського, з ціллю відрізати СПшки, які ближче до Пісків, бої тривають. Кацапи зайняли посадку південно-західніше Мар'їнки. Біля Новомихайлівки ворога вдалося вибити і з ферми, проте вони змістили основний удар вздовж яру в центр села (аналогічно з Первомайським), щоб відрізати основні сили, які в східній частині н.п.

Бердянський відтинок — без змін.

Запорізький відтинок — ворог продовжує "м'ясні штурми" біля Роботиного, змін на даний момент не зафіксовано. Відомо, що втрати противника колосальні. Проте загальна ситуація Сил Оборони на тій ділянці не є домінуючою.

Таврійський відтинок — в Кринках ворог продовжує втрачати людей, ну як людей - під**сів, та техніку. Підбиття 3 кацапських літаків біля ТОТ Криму є хорошим успіхом, який має вплинути на частоту застосування московитами КАБів.

Аналітична записка. Зараз найбільш важка та інтенсивна ділянка на рівні з Авдіївкою є район Бахмута, де ворог проводить наступальну операцію по всій ширині фронту в смузі приблизно 22 кілометри. Що відбувається між Бахмутом і Часовим Яром, а також чому все так, буде окрема публікація. Ворог приймає серйозних заходів для відкидання Сил Оборони за Жеребець. Ціль, яка була поставлена ще рік тому, є досі для них актуальною.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...