"Зведення на фронті станом на кінець доби 28 січня 2024 року", - DeepState

▶️ Біломосковський, (https://deepstatemap.live/) Сіверський та Білгородський відтинки — без змін.

▶️ Сватівський відтинок — кацапи мали успіхи в лісі західніше Синьківки через хаос, який там утворився. Зараз проходять заходи зі стабілізації та відновлення позицій. Біля Табаївки Сили Оборони не дали (https://t.me/DeepStateUA/18699) ворогу закріпитися в селі. Біля Тернів ворог атакував колоною, але успіхів не мав.

▶️ Бахмутський напрямок — ворог стягує резерви для потенційного поновлення штурмових дій.

▶️ Авдіївський відтинок — ворог атакував позиції Сил Оборони південніше Новокалинового, успіху не мав. Ворог продовжує посилювати своє угрупування на півдні Авдіївки. Північніше Опитного нашим бійцям довелося відійти на вигідніші позиції. Кацапи просунулися в Первомайському, події відбулися ще минулого тижня і були надії на відновлення втрачених позицій. На східних околицях Георгіївки та біля вентствола шахти Трудівської тривають важкі бої. Північніше Новомихайлівки ворог покращив своє тактичне положення.

▶️ Бердянський відтинок — без змін.


▶️ Запорізький відтинок — без змін.

▶️ Таврійський відтинок — без змін. Аналітична записка. Зберігається важка ситуація біля Табаївки та південніше Авдіївки. На жаль, ворог має за останній час ряд тактичних успіхів і буде їх мати, якщо не змінимося. Чому на сватівському відтинку такий хаос — бо смуги тримають солянки із різних батальйонів різних бригад, взаємодія між ними часто залишає бажати кращого.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...