Зведення на фронті станом на кінець доби 29 грудня 2023 року. - DeepState

▶️ Біломосковський, Сіверський та Білгородський відтинки — без змін.

▶️ Сватівський відтинок — кацапи намагалися вчергове лізти в Синьківку і вчергове провалилися. Силами 30 ОМБр та 14 ОМБр вдалося завдати значної шкоди ворогу. Біля Іванівки вже тривалий час як вдалося знову повернути втрачені позиції, зміни внесено лише зараз. Східніше Тернів ворог продовжує тиск на наші позиції. Західніше Діброви було зупинено танковий удар ворога. Дійшло до того, що танки противника просто каталися в тилу, де їх вже знищували. В Серебрянському лісництві традиційно тягни-штовхай, Сили Оборони в тяжких умовах і за численної переваги ворога зуміли відстояти більшість позицій.
▶️ Бахмутський напрямок — кацапи намагаються покращити тактичне положення біля Спірного, але суттєвого успіху не мають, а північніше села навпаки Сили Оборони зуміли їх трохи відкинути. Важка ситуація біля Богданівки, ворог продовжує розширювати зону контролю. Біля кладовища та басейну ситуація досі мінлива, але ініціатива на боці кацапа. Противник не може зайняти висоти біля Кліщіївки, проте бої тривають досі.
▶️ Авдіївський відтинок — кожен день у Степовому починається з атаки ворожої техніки та піхоти. Сьогодні, вчора і позавчора — всі спроби було відбито. Втрати у кацапів колосальні. Деякий акцент їх атак змістився північніше, де вони намагаються вийти до Бердичів. Боротьба йде за кожну посадку, тут втрати обопільно великі для обох сторін. На тижні були спроби, в тому числі танками, атакувати позиції Сил Оборони північніше Водяного та Опитного. Кацапи зайняли одну позицію і потерпіли щонайменше 3 невдачі при атаці, втративши і танки, і частину ос. Пд-зх Мар'їнки ворог атакує в бік Георгієвки. На Новомихайлівці ситуація нарешті більш-менш стабільна, хоч і не спокійна.
▶️ Бердянський відтинок — без змін.
▶️ Запорізький відтинок — уточнюється ЛБЗ між Вербовим та Роботиним. Ворог проводить чимало штурмових дій і несе значні втрати, але поки не видно, щоб особовий склад у них закінчувався.
▶️ Таврійський відтинок — стан справ не змінюється, все те саме, що і у попередніх зведеннях. Ворог намагається просто виснажити наш гарнізон на лівому березі.

Аналітична записка. Ситуація дещо стабілізувалася на фоні першої половини місяця. Кацапи продовжують стирати значні резерви. Недооцінка ворога біля Бахмута ще принесе нам свої гіркі плоди, а вдалі дії підрозділів Сил Оборони біля Степового можна назвати зразковими. Біля Тернів та Діброви кацапи ввели значні ресурси, які треба ще перемолоти.


Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...