Зверніть увагу: Путін стає дедалі більше схожим на Брежнєва (фото)

Сьогодні, 7 травня, у Росії відбулася п'ята за останню чверть століття так звана церемонія інавгурації Володимира Путіна. Після церемонії у соцмережах почали активно обговорювати схожість президента Росії Володимира Путіна і Генерального секретаря ЦК КПРС Леоніда Брежнєва, передають Патріоти України.

Користувачі соцмережі Facebook зазначають: обличчя Путіна, попри постійні чутки про його любов до різноманітних доглядових процедур, у тому числі ін'єкційної косметології, має такий самий вигляд, як обличчя Брежнєва, який правив Радянським Союзом до самої смерті.

«Главком» знайшов фото Леоніда Брежнєва і Володимира Путіна й вирішив порівняти, чи дійсно це так. Якщо подивитися на обличчя двох лідерів, то можна помітити певну схожість. Нижня частина обличчя в обох чоловіків має виражені вікові зміни. Щоправда, Леонід Ілліч Брежнєв має більш густу зачіску і брови. На фотографіях з післяінавгураційного вдячного молебню обличчя Путіна має вигляд маски із нафарбованими бровами.

Політтехнолог Олексій Голобуцький зазначив, що для урочистостей Путіна явно «підкачали силіконом» і «обкололи ботоксом». «Але все одно пообвисало все, що могло. І в результаті вийшла якась несвіжа мумія», – написав він.

Джерело: Главком
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не Сумська?: Відома тарологиня сказала, яку область невдовзі чекає новий наступ росіян

неділя, 19 травень 2024, 18:28

Відома вітчизняна тарологиня Людмила Хомутовська від початку повномасштабного вторгнення РФ в Ураїну щодня розкладає карти на ситуацію в країні. Тепер експертка з карт таро впевнена, що Київщина поки у безпеці, проте щодо Чернігівської області такої вп...

Мисливці на мисливців: Українські бійці показали як вислідили і ліквідували цілий підрозділ російських дроноводів (відео)

неділя, 19 травень 2024, 17:58

100 окрема механізована бригада показала як її дроноводи вислвдили ціле кубло своїх російських візаві. Одним ударом підрозділ із дев'яти російських операторів БПЛА перестав існувати.