Звідки взялися обезголовлені туші тюленів на узбережжі Великої Британії

Жителі вважають, що доклала руку людина, експерти мають пояснення.

Daily Mail

Жителі Великобританії виявили на узбережжі обезголовлені туші тюленів, пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Уточнюється, що повідомлення про знайдені розчленовані туші тварин надходили з різних частин Сполученого Королівства і навіть Ірландії.

Daily Mail

Деякі побоюються, що ссавців могли покалічити люди, проте серед морських експертів знайшлися ті, хто не побачив в події нічого незвичайного. За їх словами, у тюленів дуже слабка шия, і тому під вагою ударів хвиль туші мертвих тварин часто вимиваються на берег без голови.

Відзначається, що обезголовлених тварин бачили в графстві Корнуолл, а також в Норфолку. Крім того, туші бачили на пляжах Ірландії і Франції.

Daily Mail

Видання вказує, що багатьох британців знахідка жахнула. Серед них є ті, хто вважають, що до події могла докласти руку людина.

«Один тюлень - випадковість, два - вже дуже дивно», - зазначив один з місцевих жителів. Він додав, що написав про знайдені ним тушіна своїй сторінці в Facebook і хтось із підписників описав інший такий же випадок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...