Звідти підозріло смерділо "тухлим м'ясом": У Херсоні росіяни могли спалювати власних солдатів на сміттєзвалищі, - The Guardian

Влітку в окупованому Херсоні російські військові активно використовували сміттєзвалище. Місцеві мешканці заявили, що там окупанти спалювали тіла своїх "товаріщів", передають Патріоти України.

Під час окупації росіяни поставили свої блокпости біля сміттєзвалища. Нікого з місцевих мешканців туди не впускали.

Як окупанти чинили з тілами своїх військових

Херсонці розповіли, що під час активних боїв окупанти часто приїздили на вантажівках до сміттєзвалища. Вони вивантажували чорні пакети, а потім підпалювали все. Після того херсонці бачили в небі густий чорний дим і чули неприємний запах "тухлого м'яса".

Саме тому місцеві мешканці припускають, що росіяни спалювали тіла своїх солдатів. "Росіяни пригнали "КамАЗ", наповнений сміттям і трупами, і розвантажили. Ви думаєте, хтось збирався їх поховати? Вони їх скинули, а потім висипали сміття, і все", – розповів мешканець Херсона.

До речі, росіяни почали частіше навідуватися на полігон зі сміття у червні. Саме тоді Збройні Сили України почали активно використовувати реактивні артилерійські системи HIMARS.

Видання зазначило, що українська влада не коментувала цю інформацію. Ця історія вкотре доводить, що у росіян немає геть нічого людського. В Україні загиблих на війні зустрічають на колінах, а ховають – з почестями. Натомість росіяни своїх же спалюють серед купи сміття.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...