Звільнення Херсона змінило хід війни і ставлення до Росії у світі, - Арестович


Звільнення Херсона змінило хід війни і ставлення до Росії у світі, - Арестович

Звільнення військовими ЗСУ правобережної частини Херсонської області стало черговою катастрофою для військової кампанії Росії, яка дискредитувала главу Кремля Володимира Путіна в очах суспільства країни-агресора. Про це заявив радник Офісу президента Олексій Арестович в ефірі "Фейгін LIVE".

"Звільнення Херсона і всього правобережжя Дніпра змінило хід війни, Росію та ставлення до Росії у світі. Один раз може пощастити, але двічі - це вже система. Російська армія відходить вп'яте", - зазначає він.

На думку Арестовича, Сили Оборони України назавжди зламали російську рольову модель "десантника біля фонтану", який був "головним системотворчим принципом у РФ".

"Коли цього "десантника" забивають ногами під лавочку - розповідати про велич якось недоречно. Це розуміють усі", - сказав радник ОПУ.

Він також вказав на три складові ідеології російського диктатора, побудованої на таких поверхах:

  • армія
  • безальтернативний Путін
  • сакральна Росія

"Верхніх двох поверхів вже немає. Армію дискредитовано після харківської операції, Путіна після херсонської. Остання скрєпа сакральної Росії зламається після того, як різні групи російських еліт почнуть бачити майбутнє РФ по-різному", - вважає Арестович.

Також він озвучив думку, що приводом може стати майбутнє звільнення ЗСУ Луганська, Донецька або Криму, але "путінський режим може звалитися набагато швидше".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...