"Звільнили" Вовчанськ: Окупанти грабують зруйновані будинки місцевих жителів (відео)

Поки російський диктатор та його поплічники розповідають своєму народу про так зване "визволення братського народу", їхні війська масово обкрадають покинуті будинки у Вовчанську. Відеодокази ворожого розбою публікує Телеграм-канал "Розвідка Ноєм", передають Патріоти України.

Місто Вовчанськ, що на Харківщині, вже другий тиждень потерпає від постійних авіаційних та артилерійських атак росіян. Сили оборони України мужньо боронять місто, на вулицях ведуться запеклі бої.

А от окупанти знають лише одну справу – тероризувати місцеве населення та розкрадати будинки й домогосподарства. На опублікованих військовими ЗСУ кадрах видно, як група російських злочинців виносять речі з будинку місцевих жителів та вантажать їх у вантажівку.

На іншому ж відео зафіксовано окупантів в компанії місцевих, які активно співпрацюють з країною-агресором. Не виключено, що саме ці люди й розповідають військовим РФ про пусті будинки у Вовчанську та речі, що там зберігаються.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 1 липня. До кого здавна звертались українці для зцілення . Жіночій день: не варто важко працювати

понеділок, 1 липень 2024, 7:05

1 липня за новим календарним стилем (14 липня - за старим) - день пам'яті святих чудотворців Косми і Даміана. У народі день прозвали Кузьма і Дем'ян. 1 липня за старим календарним стилем згадують мучеників Леонтія, Іпатія та Феодула, а також починаєтьс...

Війська КНДР В Україні - лише частина плану! Йде шантаж задля переговорів. До США летить борт РФ

понеділок, 1 липень 2024, 6:00

Північна Корея, яка підписала з Російською Федерацією угоду про “автоматичну військову допомогу”, відправить інженерні війська до окупованої території Донецької області вже наступного місяця, інформує південнокорейська телерадіокомпанія TV Chosun. Полі...