Звинувачують "Зе-консультанта" та "соціаліста-ОПЗЖиста", людину Ківи: Журналіст назвав організатора паніки у Нових Санжарах

Соратник народного депутата Іллі Ківи і шанувальник проросійської партії "Опозиційна платформа - За життя" Сергій Чередніченко раніше влади повідомив про прибуття в Нові Санжари евакуйованих з Китаю українців і спровокував паніку серед місцевих жителів, яка привела до протестів і зіткнення з силовиками. Про це у своєму Facebook повідомив незалежний розслідувач з Полтави Ігор Гавриленко, зазначають Патріоти України.

"Хто сіяв паніку? Зверніть увагу на дати", - пише він.

"19 лютого, 10:00, Сергій Чередніченко пише пост в санаторії в Нових Санжарах".

"19 лютого, 21:14, цю інформацію поширює сайт RegionNews, де Чередніченко - блогер"

"Тоді ж в Нових Санжарах місцеві жителі почали збиратися біля медичного центру Нацполіції "Нові Санжари"

"При цьому Олег Синегубов, голова Полтавської ОДА, дізнався, що українців з Китаю розмістять в Санжарах, тільки сьогодні, 20 лютого, вранці - о 7 годині".

"Хто ж такий, цей Чередніченко?", - запитує Гавриленко.

"Жовтень 2014. Офіс кандидата в нардепи (Сергія Чередніченко - ред.), Засновника ГО "Відродження Полтави" обшукує СБУ. Раніше в його співробітника виявили пачку газет "Новоросія""

"Февраль 2018 Чередніченко як главу організації СПУ в Полтаві представляє Ілля Ківа". Після відходу Ківи в "ОПЗЖ" Чередніченко очолив СПУ замість нього.

"Зараз Чередніченко продовжує керувати Соцпартією, але і за полтавську ОПЗЖ вболіває", наголошує Гавриленко.

Навесні 2019 року Сергій Чередніченко декілька разів поспіль не з’являвся до районного суду Полтави для допиту щодо побиття журналіста «Трибуни» Ярослава Журавля, посилаючись на свою зайнятість "у зв’язку з запланованим відрядженням до Києва у якості консультанта та дорадчої особи для проведення другого туру виборів на користь кандидата в президенти Володимира Зеленського". Така відповідь не влаштовувала прокуратуру, котра наполягала на негайному допиті пана Чередніченка.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...