Звинуватив у підготовці замаху: Кадиров анонсував "кровну помсту" сенатору від Дагестану Керімову (відео)

Кремлівська маріонетка в окупованій РФ Ічкерії Рамзан Кадиров звинуватив близького до Кремля російського мільярдера і сенатора від Дагестану Сулеймана Керімова у тому, що той нібито готував його вбивство. Про це повідомили російські пропагандистські ресурси, посилаючись на заяву чеченського диктатора під час його зустрічі зі своїми силовиками, передають Патріоти України.

Як стверджується, спочатку Кадиров згадав конфлікт навколо маркетплейса Wildberries, у якому Керімов став на бік засновниці компанії Тетяни Кім, а сам він вирішив обстоювати інтереси її тепер уже колишнього чоловіка Владислава Бакальчука.

У вересні у результаті їхніх розбірок у центрі Москви було вбито двох уродженців Інгушетії, яких вдома зустрічали як якихось «героїв».

«Є люди, які старанно надають цьому національного забарвлення і заявляють, що призвідниками конфлікту нібито є кадировці. Звертаюся до всіх, хто роздмухує цю тему. Якщо у когось є претензії до кадировців, то нехай висловлюють їх особисто мені, оскільки я є головним кадировцем. Глибоко помиляється той, хто вважає, що можна стравити на побутовому ґрунті цілі народи», — написав він у коментарі до відео з тієї самої наради зі своїми міньйонами.

При цьому, на оприлюднених кадрах видно, що, якщо про конфлікт навколо Wildberries Кадиров говорив чеченською, то, коли мова зайшла про «замах», погрози на адресу дагестанського сенатора і його інгушських сподвижників прозвучали вже російською.

І виглядало все це як те саме «стравлювання народів». «Якщо вони не доведуть протилежне, я офіційно оголошую кровну помсту Барахоєву, Керімову Сулейману, Курбанову Різвану. Є свідки, є люди, у яких вони замовляли, запитували, за скільки ви можете прийняти замовлення», — стверджував Кадиров.

Своєю чергою так звані «правоохоронні органи» РФ на тлі цих феодальних розбірок вирішили, що краще зробити вигляд, ніби нічого не відбувається, зосередившись від гріха подалі на переслідуванні правозахисників і боротьбі з квадроберами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Помстились" за тварин, жорстоко вбитих в Україні: Корови розгромили могили "героїв СВО" під Томськом (відео)

четвер, 10 жовтень 2024, 15:55

У селі Каргасок під Томськом корови розгромили могили учасників військової агресії РФ проти України. Відповідне відео опублікували у соцмережах місцеві жителі, передають Патріоти України. На оприлюднених кадрах росіянка ганяє цвинтарем стадо корів, обу...

Сили оборони України вдарили по аеродрому "Ханська" в РФ: Під час атаки там було 57 літаків і вертольотів - джерела

четвер, 10 жовтень 2024, 15:44

У ніч на 10 жовтня Сили оборони України завдали успішного удару по військовому аеродрому "Ханська" в республіці Адигея, що на території РФ. На аеродромі базувалися літаки Су-34, Су-35 та вертольоти Мі-8. Про це повідомляють Патріоти України з посилання...