Звинуватив у "підступності": Відома українська блогерка вперше розповіла про конфлікт із телеведучим Остапчуком

Українська журналістка, блогерка й інтерв'юерка Аліна Доротюк вперше за тривалий час розповіла про свій публічний конфлікт з ведучим Володимиром Остапчуком, передають Патріоти України.

На думку Аліни, їхній сварці могла посприяти її дружба з Оленою Войченко, першою дружиною Володимира. До того ж вона саме в інтерв'ю Доротюк свого часу розповіла скандальні подробиці про розлучення з шоуменом.

"У мене є відкритий конфлікт – хоча я не сварилася з людиною – з ведучим Володимиром Остапчуком. Не сподобалося йому, що я подружилася з його першою ексдружиною Оленою Войченко, до якої прекрасно ставлюся", – зізналася Доротюк у себе на Youtube-каналі.

Втім, чітких пояснень своєї позиції Остапчук блогерці не давав. Тому вона не може зрозуміти такої поведінки шоумена. І додала, що була заблокованою у всіх трьох його дружин. Зокрема, й у теперішньої обраниці – Катерини Полтавської.

"Вова мені жодного разу не телефонував. Я все дізнавалася з його Instagram. І після того, як я була заблокована його другою дружиною Христиною, хоча також чудово до неї ставлюся. І чомусь я виявилася заблокованою в його вже третьої дружини Катерини. Можливо, треба у Володі про це запитати", - додала блогерка.

Зазначимо, що минулоріч Аліна Доротюк взяла скандальне інтерв'ю у ексдружини Володимира Остапчука Олени Войченко. Ведучий не змовчав про образи ексобраниці в його бік, а також прокоментував саму інтерв'юерку. Тоді шоумен зазначив, що Аліна "знає, за який підступний вчинок заблокована в його Instagram". І не став публічно вдаватися в подробиці. Наразі конфлікт так і не вичерпано.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...