Зимуємо без вугілля, бо ніхто у Зе не знав, що потрібно стільки коксу? Цікаві деталі скандалу з "наркологом" Гогілашвілі

Олександр Гогілашвілі. Фото: скріншот з відео.

Звільнений з посади заступника міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі міг перевозити наркотики для Офісу президента. Цим може пояснюватись його поведінка на блокпосту в Краматорську. Про це в ефірі Апостроф Live розповів журналіст Володимир Бойко, передають Патріоти України.

"Річ у тім, що в тих відео, які були поширені, є два відео, Гогілашвілі кричав, що у нього, по-перше, є спецталон, і тому його автомобіль не мали права взагалі там оглядати, затримувати.

По-перше, спецталонів давно вже немає, але є певні документи, які видаються виключно особливим оперативним співробітникам, щоб їхню машину не оглядали. Наприклад, якщо здійснюється візуальне спостереження, чи ще певні речі. Звідки у Гогілашвілі міг бути такий талон, такий документ, котрий забороняє оглядати його автомобіль? Він же не є оперативним працівником", - зазначив Бойко.

"Другий момент. Те, що Гогілашвілі охороняло Головне управління розвідки в броньованому автомобілі. Йому броньовик видали і він сам кричить поліцейським, що мовляв, він не може опустити скло, тому що броньований автомобіль.

Запитання: а що такого перевозив Гогілашвілі, що йому дали охорону військову? Щоб йому дали броньовик? Я бачу тільки одну відповідь тут, можливо помиляюся, але це припущення. А чи не перевозив він наркотики для Офісу президента. Бо судячи з неадекватної поведінки керівників держави, других, третіх осіб, людини, яку називають віцепрезидентом України - можна зробити висновок, що там потребується огляд психіатра і нарколога. Це також можна припускати, принаймні Конституція допускає такий варіант, що президента оглядають медики і роблять висновок, а чи він взагалі здатний виконувати повноваження", - сказав журналіст.

Він нагадав, що в Конституції написано, коли президент відсторонюється від посади у зв’язку з неможливістю виконувати свої обов’язки за станом здоров’я. Для цього потрібен медичний огляд, подання голови Верховного суду і 226 голосів в залі Ради.

"По-третє, у зв’язку з цими подіями хіба не настав час зняти всі сумніви, розвіяти, і провести нормальне медичне обстеження Верховного Головнокомандувача. Бо там дійсно якась неадекватна поведінка і якісь гримаси під час пресконференції. Виникають певні питання. Але тепер, коли був затриманий на блокпосту в броньовику Гогілашвілі, людина, яка прямо причетна до обігу наркотиків, яка сама в цьому підозрювалася - я думаю, що підстави такі є.

Я згадував історію з Антоном Поляковим і інформацію про те, що можливо був метадон в його крові, і про те, що каналів дуже мало було постачальників. Ця історія також може у прив’язці піти зараз? Ні. Тут як гроші не пахнуть, так і наркотики. Не так просто, якщо завезли порцію, потім розійшлася по різних дилерах - важко відслідкувати з якої партії до Полякова потрапила. Тут без слідства ми не можемо вигадувати будь-яких теорій", - зазначив журналіст.

"Я не думаю, що в ОП вживають метадон. Є більш шляхетні наркотики. По них треба говорити і з’ясувати для початку, хто і навіщо дав охорону. ГУР немає права охороняти, якщо є потреба, то охороняє чиновників УДО. Хто дав? Це міністр оборони мав дати броньовик для Гогілашвілі, фахівців ГУР. У зв’язку з чим? Що він перевозив? Куди він їздив? Що це за спецталон? Чому не можна зупиняти і оглядати автомобіль заступника міністра? Ось з цим треба розбиратися і можливо тут потрібно створити спеціальну слідчу комісію у ВР. Бо службового розслідування вже не буде, бо Гогілашвілі подав заяву про звільнення за власним бажанням. Вже все, тому тут до депутатів треба звертатися. Ще й звіт про діяльність додав, щоб не було розслідування. Так. Я не думаю, що це сам Гогілашвілі, бо він не володіє українською мовою", - вважає журналіст.

Джерело: Апостроф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...