14 червня по всій Україні погодинно вимикатимуть світло: В "Укренерго" озвучили графік

Сьогодні, 14 червня, обленерго по всій території України будуть застосовувати графіки погодинних відключень електроенергії з 18:00 до 22:00. Про це повідомляє пресслужба "Укренерго", передають Патріоти України.

У компанії також поінформували, що на протягом поточної доби Україна імпортуватиме електрику з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини та Молдови загальним обсягом 31 904 МВт-год, з максимальною потужністю в окремі години до 1 689 МВт. При цьому експорт не відбувається і не передбачається.

Наслідки обстрілів

Вночі 14 червня під час повітряної тривоги, дією захисту відключалась високовольтна повітряна лінія "Укренерго" в східному регіоні. Ремонтні бригади з'ясовують причини вимкнення.

Також під час повітряної тривоги в західному регіоні дією захисту відключалась повітряна лінія обленерго. Знеструмлювались промислові та побутові споживачі на Львівщині та Тернопільщині. До 6:00 ранку енергоживлення всіх споживачів було відновлено.

Погодні умови та інші причини

Через погодні умови станом на ранок знеструмлено 3 населені пункти у Сумській області. З інших причин без енергоживлення 494 населені пункти. Через бойові дії є нові знеструмлення у Дніпропетровській, Донецькій та Харківській областях.

Якщо хочете успішно влаштуватись на роботу у Польщі: ТОП-10 моментів, які треба знати українцям

четвер, 27 червень 2024, 22:35

Польща є однією з найпопулярніших країн для українських трудових мігрантів. Для того, щоб працювати в Польщі легально та з дотриманням усіх правил, важливо знати основні положення польського трудового законодавства та права, які має працівник. Про це п...

Тенденція змінилась: В Україні переписали ціни на один з основних продуктів - чого чекати далі

четвер, 27 червень 2024, 22:20

В Україні дешевшають курячі яйця – оптові закупівельні ціни вже становлять 12-15 грн за десяток. Протягом 2-3 тижнів істотне зниження цін можуть відчути і роздрібні покупці, передають Патріоти України. Про це виконуючий обов’язки міністра аграрної полі...