4,5 тис. км без підзарядки: Оприлюднено концепт фантастичного електрокара

Особливий вплив на дизайнерів вплинули роботи Сіда Міда - американського художника, який створив концепт-арти для фільмів «Той, що біжить по лезу», «Чужі» і «Трон».

У компанії S cuderia Cameron Glickenhaus представили концепт електромобіля, який виглядає немов машина з майбутнього, передають Патріоти України з посиланням на Autoblog.

Зовнішність автомобіля поєднує в в собі футуризм і відсилання до 70-80 років минулого століття.

Особливий вплив на дизайнерів вплинули роботи Сіда Міда - американського художника, який створив концепт-арти для фільмів «Той, що біжить по лезу», «Чужі» і «Трон».

Як заявив засновник компанії Джеймс Глікенхаус автомобіль отримає назву SCG 009 і він є водневим гіперкаром на паливних елементах.

Цікаво, що водень передбачає зберігання на борту машини в зрідженому вигляді, тоді як в сучасних водневих електрокарах такий спосіб не використовується.

Відстань від Нью-Йорка до Лос-Анджелеса таке авто зможе подолати без підзарядки, а це 4 490 кілометрів.

Поки немає ніяких гарантій того, що цей автомобіль буде втілений в життя хоча б у вигляді концепту.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...