89 000 барелів на день: Нью-Йорк викрили у купівлі палива з російської нафти, - Bloomberg

Нью-Йорк закуповує незвично велику кількість бензину і дизельного палива в Індії - країні, яка стала головним ринком збуту російської нафти, що перебуває під санкціями, передають Патріоти України.

Як повідомляє Bloomberg, з посиланням на дані Kpler, Індія скуповує російську нафту і стає головним постачальником палива до Нью-Йорка. Близько 89 000 барелів на день з Індії прямують до Нью-Йорка, що є максимальним показником майже за чотири роки.

Як заазначаєтьсяя в матеріалі, це становить понад 40% від загального обсягу імпорту регіону за січень. Це стрибок у порівнянні з середнім показником 5% минулого року. "Цей імпорт є важливою заміною європейським поставкам палива, які сповільнилися в останні місяці і, ймовірно, ще більше скоротяться, коли 5 лютого набудуть чинності нові російські санкції", - йдеться в матеріалі.

За даними Kpler, імпорт російської нафти в Індію в цьому місяці досяг рекордного рівня: в січні щоденні обсяги досягли 1,39 млн барелів. Цифри показують, що з червня Росія є найбільшим постачальником Індії.

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...