А чого чекали? В окупованому Маріуполі назріває бунт мігрантів, яких Росія "кинула" з виплатами


У Маріуполі назріває бунт мігрантів, яких Росія завезла до цього окупованого міста для проведення "відбудови" та "ремонтних робіт". Вони скаржаться, що окупанти "кинули" їх з обіцяними зарплатами: грошей деякі мігранти не бачать уже понад пів року, передають Патріоти України.

Зневірившись отримати зароблені гроші навіть після звернень до Москви, заробітчани з Азербайджану та інших країн пострадянського простору кидають незавершені будинки з розкритими дахами та без вікон. Подробиці розкрили у Маріупольській міській раді.

"Вже неодноразово маріупольці скаржилися на призупинені "ремонти" від окупантів. Мігранти просто кидають незавершені будинки з "розкрити" дахами та без вікон. Уся причина в тому, що забудовники перестали їм платити гроші за роботу. Мігранти обурені, вони не отримують грошей вже 6-7 місяців. Кажуть, зверталися вже до московського керівництва, але у відповідь отримують суцільні обіцянки", – зазначено у повідомленні.

У Маріупольській міскраді також показали відео з обуреними мігрантами, які скаржаться, що їхні родини "сидять без грошей вже сім місяців" і цікавляться, "коли ж це скінчиться".

За даними Маріупольської міськради, за час окупації росіяни завезли до Маріуполя вже понад 30 тисяч мігрантів. І причина тут навіть не у традиційному для загарбників прагненні "розбавити" місцеве населення. Вона значно прозаїчніша: російські загарбники просто намагаються якомога більше "монетизувати" те, що накоїла росія у цьому місті на півдні Донеччини.

"Окупанти завезли вже понад 30 тисяч мігрантів до міста. Вони розуміють, що це дешева, нелегальна робоча сила, яку можна у будь-який момент "кинути", адже вони жодних прав не мають. При цьому, російські підрядники наживаються на "ремонтах", які "закривають" недоробленими, а кошти кладуть собі в кармани за відкатними схемами. Маріуполь перетворили на місце корупції та безладу", – резюмували у Маріупольській міськраді.

Розмитнення авто в Україні: Чи існують пільги і що треба знати

середа, 4 вересень 2024, 18:56

Українці можуть купити авто за кордоном, але для цього потрібно його розмитнити. Нині пільг на цей процес майже немає, передають Патріоти України. Для українців відмінили пільгу на розмитнення авто і тепер цей процес знову платний. Проте авто для війсь...

В Україні посилять пенсійні правила: Ось хто більше не зможе вчасно отримувати виплату

середа, 4 вересень 2024, 18:43

В Україні пенсійні правила посилять з 1 січня 2025-го. Це відбудеться в межах змін, що було ухвалено ще в 2017-му. В результаті ще більше українців не зможе вийти вчасно на пенсію (тобто в 60 років), передають Патріоти України. Як йдеться в матеріалі O...