А казали, що це неможливо! У "наливайці" під Києвом продають сигарети і пиво за "ковідну тисячу", розгорівся гучний скандал (відео)

В Ірпені Київської області люди купують за "ковідну тисячу" пиво і сигарети. Про це пише ТСН, зазначають Патріоти України.

Деталі скандалу

В Ірпені на одному з кіосків з'явилося оголошення – приймаємо оплату "Е-підтримкою". Журналісти з'ясували, як бізнесмену так званого кафе вдалося обійти систему. Жителі району, де знаходиться "наливайка" поділилися, що тут найчастіше купують алкоголь і сигарети за допомогою 1000 гривень за вакцинацію. Оплатити покупку за допомогою телефону тут не складає ніяких проблем. Продавець навідріз відмовився що-небудь пояснювати, але розповіла, що також купують крупи і соки.

У Мінцифри пояснили ситуацію

У Міністерстві цифрової трансформації розповіли про секрет. З'ясувалося, що місцевий бізнесмен займається торгівлею книг - паралельно, він тримає "наливайку". У цьому випадку він використовував термінал з книжкового магазину, щоб обійти заборону на нецільові витрати грошей. Бізнесмен не на камеру зізнався, що пиво продається краще, ніж книги.

Притиснути агресора: Bloomberg з'ясував, що увійде до нового пакета санкцій ЄС проти РФ

вівторок, 7 травень 2024, 17:37

Єврокомісія розробляє 14-й пакет санкцій проти Росії – до нього можуть увійти обмеження щодо російського аналога SWIFT, пропагандистських ЗМІ, СПГ, рідкоземельних металів та транспортних компаній. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на знайомі з с...

У Кремля проблеми: Експерт із міжнародної економіки дав прогноз, коли у Росії закінчаться гроші на війну

вівторок, 7 травень 2024, 14:49

Держава-агресор Росія вихваляється, що санкції нібито не впливають на економіку, однак вже використала близько половини коштів з Фонду національного добробуту, зокрема і для ведення війни. Втім гроші і в ньому можуть закінчитися вже у 2025 році, переда...