Аби не витратили на "велике будівництво": Світовий банк виділив Україні $300 000 000 на соцпідтримку населення

Світовий банк виділив Україні 300 млн доларів на соцпідтримку населення

Світовий банк схвалив виділення Україні 300 мільйонів доларів кредиту за проектом модернізації системи соціальної підтримки населення. З-за пандемії COVID-19 в Україні ризикують опинитися за межею бідності мільйон чоловік, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Світового банку.

Прогнози СБ показують, що з-за пандемії COVID-19 бідність в Україні може збільшитися на 4%, досягнувши приблизно 23% до кінця 2020 року.

"Підтримка Світового банку України в цей критичний час, спрямована на захист малозабезпечених, серйозно постраждалих від спалаху COVID-19, має значний ефект боротьби з бідністю. Заходи соціального захисту, які будуть підтримані новим позикою, допоможуть Уряду України фінансувати соціальні програми, спрямовані на запобігання бідності близько одного мільйона українців ", - заявив регіональний директор СБ по Східній Європі Аруп Банерджі.

Притиснути агресора: Bloomberg з'ясував, що увійде до нового пакета санкцій ЄС проти РФ

вівторок, 7 травень 2024, 17:37

Єврокомісія розробляє 14-й пакет санкцій проти Росії – до нього можуть увійти обмеження щодо російського аналога SWIFT, пропагандистських ЗМІ, СПГ, рідкоземельних металів та транспортних компаній. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на знайомі з с...

У Кремля проблеми: Експерт із міжнародної економіки дав прогноз, коли у Росії закінчаться гроші на війну

вівторок, 7 травень 2024, 14:49

Держава-агресор Росія вихваляється, що санкції нібито не впливають на економіку, однак вже використала близько половини коштів з Фонду національного добробуту, зокрема і для ведення війни. Втім гроші і в ньому можуть закінчитися вже у 2025 році, переда...