"Але ананас, бл...дь": Кернес вилаявся в мікрофон на сесії міськради (відео)

Мера Харкова обурила закупівельна ціна на фрукти для зоопарку.

Геннадій Кернес. Фото: соцмережі.

Мер Харкова Геннадій Кернес вилаявся на сесії міськради 17 квітня під час обговорення вартості закупівель фруктів у харківський зоопарк. Відео опублікував у YouTube місцевий сайт 057.ua, передають Патріоти України.

Депутат міськради Ігор Черняк заявив, що зоопарк закуповує ананаси по 350 грн за кілограм, мандарини – по 95 грн, яблука – по 35 грн, груші – по 65 грн, лимони – по 110 грн, банани і апельсини – по 95 грн. Кернес запитав, кому закуповують ананаси. "Кому він потрібен у зоопарку? Хто відповість?" – сказав мер.

Кернес пообіцяв створити контрольну комісію з цього питання. "Я за цей зоопарк борюся з погляду того, що хочу зробити для наших дітей, щоб вони могли відвідати місце, де зустрічалися б із природою. Ми оголосили, що зоопарк буде безкоштовним, платним буде тільки вхід в океанаріум, і цьому є пояснення. Хочу сказати, що якщо будуть такі факти (не кажу, що вони підтверджені, але вони зараз пролунали), що комусь хочеться з'їсти ананас за рахунок мавпи, я обіцяю вам – я куплю вам ананаси. Тільки вони будуть із цегли, ці ананаси, і будете ви їх їсти. Не може бути такого, щоб ціни навіть у супермаркеті, а ми говоримо про оптові закупівлі, щоб вони різнилися таким порядком, як зараз назвав Ігор Черняк. Попереджаю вас усіх, хто там працює, щодо кормів для тварин. Я розумію свіже м'ясо щойно вбитого, припустімо, баранчика леву, воно коштує якихось грошей. Але ананас, бл...дь... Хто може оцінити його якість? Щоб припинили це неподобство", – заявив він.

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

"Поступово повертаємося...":У НБУ прокоментували стрибок курсу долара до 40 гривень

четвер, 25 квітень 2024, 18:39

Зростання курсу долара до гривні останнім часом викликано ринковими факторами, які не несуть загрози для стабільності ринку. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг, який транслювався на Youtube, передають...