"Антонов" презентував військово-транспортний літак нового покоління (фото)

Державне підприємство "Антонов" презентувало перший військово-транспортний літак Ан-178, який призначений для проведення льотних сертифікаційних випробувань. Про це повідомив телеканал "Дом", передають Патріоти України.

"Літак нового покоління створили на основі сучасних світових інформаційних технологій. Його оснастили сотнями електронних обчислювачів, які дозволяють інтегрувати всі системи та датчики, а також автоматизувати контроль їхньої працездатності та оптимізувати управління", - йдеться у повідомленні.

Серед напрямків, де може використовуватися літак – перевезення особового складу, доставка озброєння та легкої військової техніки посадковим та парашутним способом, транспортування вантажів.


На готівкові платежі введено ліміт: Стало відомо, яку суму дозволяють витрачати в ЄС

субота, 27 квітень 2024, 6:45

В ЄС посилюють боротьбу з відмиванням грошей та фінансуванням тероризму. Так, узгоджений у Європарламенті пакет законів передбачає, зокрема, загальноєвропейський ліміт 10 тис. євро на готівкові платежі. Інакше кажучи, у країнах ЄС обмежили готівкові пл...

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...