Apple відкриває представництво в Україні, - Держмитслужба

Американська корпорація Apple має намір відкрити пряме представництво в Києві. Про це в інтерв’ю “Бабелю“заявив голова Державної митної служби Павло Рябікін.

За його словами, відкриття представництва в українській столиці має відбутися вже в 2021 році. На сьогоднішній день, каже Рябікін, у компанії багато митних питань, про які він і сам не знав.

“Виявляється, є два типи телефонів: одні для продажу, Інші для сервісних центрів-ці телефони дають замість зламаних. Але коли такий телефон перетинає кордон України, для нас він рівно такий же, як інші, хоча насправді – не такий”, — розповів він.

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

"Поступово повертаємося...":У НБУ прокоментували стрибок курсу долара до 40 гривень

четвер, 25 квітень 2024, 18:39

Зростання курсу долара до гривні останнім часом викликано ринковими факторами, які не несуть загрози для стабільності ринку. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг, який транслювався на Youtube, передають...