"Армата" ридає у болотах середньої полоси Росії: Україна стає головною "берегинею" турецьких танків

Український "Заслон-Л" може стати основою танкового захисту турецьких танків.

Український комплекс активного захисту (КАЗ) Заслон-Л. Фото: скріншот з відео.

Український комплекс активного захисту (КАЗ) Заслон-Л, розроблений ДП БЦКТ Мікротек, може стати основою танкового захисту турецьких танків. Про це написав на своїй сторінці в Facebook директор департаменту ДП ДГЗП "Спецтехноекспорт" Антон Пашинський, повідомляють Патріоти України.

Турецька армія має одну з найбільших армій серед країн НАТО, значні за розміром сухопутні війська та танкові частини, які зараз активно задіяні в операціях на кордоні країни. Захист танків та бронетехніки є одним з важливих завдань, - зазначив Пашинський.

Також він повідомив, що схожі аналоги турецького виробництва КАЗ Pulat та Akkor поки що знаходяться на стадії тестування. Тоді як значна потреба в комплексах активного захисту для легкої та середньої бронетехніки, з огляду на досвід бойових дій у Сирії, існує вже кілька років.

Турецька військова індустрія також займається розробкою власного КАЗ - систем Pulat та Akkor. Але оскільки ці системи ще в стадії тестування, український Заслон-Л може стати основою танкового захисту турецьких танків, - наголосив представник Спецтехноекспорту.

Оце так: Польща купує вугілля у компаній російського олігарха, якого особисто нагородив Путін

понеділок, 29 квітень 2024, 14:50

Попри санкції Європейського союзу, російське вугілля досі потрапляє до Польщі - через Казахстан. Так, одна з найбільших компаній-імпортерів вугілля до Польщі 2022 року уклала угоду із зареєстрованим у Швейцарії суб’єктом господарювання AB Energo AG, пе...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...