Атаки дронів на Москву: У РФ поскаржилися на колосальні втрати авіакомпаній від закриття аеропортів

Через те, що сталася вже не одна атака дронів на Москву, змінюються маршрути літаків, що призводить до додаткових витрат перевізників, передають Патріоти України.

Як повідомляє "Медуза", година польоту середньомагістрального Boeing 737-800 коштує приблизно 750-800 тисяч рублів. "Якщо борт йшов у Внуково, а сів у Шереметьєво - це приблизно година польоту додаткового часу і відповідні витрати в собівартості авіакомпанії", - повідомив генеральний директор лоукостера "Победа" Дмитро Тищук.

За його словами, вимушена зміна маршруту через безпілотники створює незручності, в тому числі і для пасажирів, але авіаперевізники поки не планують звертатися до держави за компенсацією додаткових витрат. Він також додав, що, якщо тимчасове закриття московських аеропортів через дрони "перетвориться на довгострокову ситуацію - будемо думати".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...