Автолюбителям на замітку: В якому стані і за скільки продають "євробляхи" з Німеччини

Експерти журналу Auto Bild відвідали один з німецьких майданчиків із продажу дуже дешевих авто і дізналися, який там зараз вибір. Отже, до списку потрапили п'ять марок авто, вартість яких не перевищує 700 євро, передають Патріоти України.

Зазначається, що найдешевшою автівкою на майданчику виявилася Peugeot 106, ціна якого складає 190 євро. Цю модель випустили 27 років тому. Вона проїхала 169 000 км. Попри на вік і пробіг, цей автомобіль напрочуд гарний.

Далі йде Ford Mondeo I покоління. "Американця" оцінили в 199 євро. У цього седана багато іржі, а в задньому бампері великі дірки (їх заклеїли чорним скотчем). Але зате у нього салон в відмінному стані.

Також тут присутній Ford Focus за 290 євро. У універсалу батарея розряджена, вирвана половина центральної консолі і іржаві колісні арки.

До списку потрапили моделі й дещо дорожчі. Mercedes E 200 коштує 690 євро. Цей універсал має іржавий кузов і пожовклу оптику, проте салон в непоганому стані. Є навіть книжка з повною історією техобслуговування.

Замикає рейтинг найдешевших авто хетчбек Lancia Ypsilon за 699 євро. Ця модель має дуже пристойний вигляд. Салон теж в хорошому стані. На жаль, запчастини до цього хетчбеку зараз знайти дуже важко. Тому його і продають так дешево.

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...