Банкір прокоментував скасування фіксованого курсу: Що очікувати від гривні

Національний банк має значний обсяг золотовалютних резервів. Саме тому НБУ не допустить великої девальвації гривні. Таку думку висловив банкір, співзасновник monobank Олег Гороховський, передають Патріоти України.

"Майже впевнений, що з курсом поки що нічого не станеться. У НБУ величезні резерви і відпускати курс, щоб він вилетів "в космос", вони точно не збираються, хоча б через те, що виборцям це не сподобається", - зауважує він.

За словами Гороховського, вільне формування курсу є "ознакою нормальності". Банкір вважає, що Нацбанк цим рішенням намагається натякнути, що "життя триває, економіка тримається, фінансова система працює, незважаючи на війну". "Я вітаю це рішення НБУ", - зауважив Гороховський.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Такого ще не було! Польща фіксує радикальні зміни на ринку праці

п’ятниця, 26 липень 2024, 22:30

У Польщі кількість безробітних упала до мінімуму 1990 року. Про це пише Wpost, посилаючись на дані Центрального статистичного управління (GUS), передають Патріоти України. Так, у Польщі значно скоротився рівень безробіття. Так мало людей без роботи, як...