"Беня" святкує перемогу: "ПриватБанк" виплатив мільйони заводу Коломойського

"ПриватБанк" виплатив 21,8 млн гривень "Нікопольському заводу феросплавів", який входить до структури бізнесу мільярдера Ігоря Коломойського. Рішення про це Господарський суд Києва ухвалив 17 грудня 2019 року, повідомили в прес-службі банку. Гроші перерахували в середу, 29 січня. Одночасно установа подала апеляційну скаргу, оскільки там вважають рішення суду неправомірним, передають Патріоти України.

Йдеться про суму, яку "Нікопольський завод феросплавів" оплатив Нацбанку в рамках часткового погашення заборгованості "Привату" з рефінансування.

"Виконання рішення суду першої інстанції робить абсолютно безпідставним проведення масового пікету “співробітників” заводу, який проводиться з вересня 2019 року перед центральними офісами банку у Дніпрі та Києві. Протести мають на меті заважати нормальній життєдіяльності банку та здійснювати тиск на співробітників і клієнтів ПриватБанку", – повідомили у "Приваті".

Вирішили зекономити? Експерт пояснив, що не так з січневим перерахунком пенсій в Україні

вівторок, 23 квітень 2024, 11:30

Незалежний консультант Сергій Коробкін, який роз'яснює положення пенсійного законодавства, розповів, чому з початку року прожитковий мінімум і мінімальна зарплата збільшилися, а індексацію пенсій проводять лише у березні, передають Патріоти України. Я...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...