Бережіться! Українець поповнив картку "ПриватБанку" майже на 52 тисячі, а гроші зникли - термінал дав збій

В Україні почастішала кількість скарг на термінали ПриватБанку – вони приймають гроші під час поповнення картки, проте не зараховують їх на рахунок. Як написав один із клієнтів фінустанови, термінал "забрав" 51 800 грн, проте на картку кошти так і не надійшли, передають Патріоти України.

Свої скарги клієнти розмішають на профільному форумі Мінфін. "Поповнював свою універсальну картку через термінал ПриватБанку. Під час поповнення стався збій, і термінал вилучив суму 51 800 грн – кошти на картку не надійшли", – пише клієнт.

За його словами, гроші потрібні були терміново у зв'язку з "життєвою ситуацією", що склалася. Однак зараз розпорядитися власними коштами він не може. У "Приваті" відповіли: перелічать усі гроші у терміналі, звірять зі звітністю, і якщо будуть зайві 51 800 грн, то їх віддадуть клієнту.

"Проведення та звіряння результатів інкасації при обробці заявки на повернення коштів дозволить нам переконатися в тому, що кошти не були видані, та визначити їхню суму. За результатами обробки заявки ми додатково повідомимо вас", – відповіли клієнтові в банку.

Таких скарг – десятки. У самому Приваті пояснюють: необхідно відразу звертатися на гарячу лінію банку. Далі є кілька варіантів: якщо збій зафіксовано, гроші можуть нараховувати протягом найближчих годинників. Якщо ж збій відразу встановити не вдалося, доведеться проводити інкасацію – перераховувати всі кошти, які містяться в терміналі.

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...